FloKKs Concept store... Be original, Be FloKKs !!
Cart 0

About us

FløKKs Concept Store is een online shop, ontstaan op aanvraag van onze bestaande klanten en door het succes van onze private sales.  Wij besloten de handen in elkaar te slaan, de moed te verzamelen en ons momenteel nog zeer kleine gamma op het net samen te smelten in een moderne, hippe en stijlvolle online wereld.

Met 25 jaar ervaring in de handel en een passie voor fashion musthaves, lifestyle in general en originele have-to-have thingelings hebben wij trouwens alles in huis om hier een succes van te maken. Gedreven door onze innerlijke passie en drang naar creatieve zen, hopen wij voor jou een bron van inspiratie te vormen en een klein deeltje te mogen uitmaken van uw eigen stijl, uw eigen FløKKs !!

Hou onze socialmedia zeker in de gaten en stay tuned ! Blijf op de hoogte van uitbreidingen van ons aanbod and keep the FløKKs spirit alive. Ons doel is om u een aanbod samen te stellen van unieke fashion, gifts, accessoires and other must haves… Things you don’t find on every corner. Be Original, Be FløKKs !!!

Naast de webshop blijven wij uiteraard beschikbaar voor speciale feestmarkten, dus hou vooral ons agenda in de gaten en bezoek ons op een evenement in uw buurt.

Veel FløKKsplezier !